فرش کلاریس معادلات فرش ماشینی را به هم نزده است!

فرش کلاریس معادلات فرش ماشینی را به هم نزده است!
صنعت فرش نیز مانند تمام صنایع دیگر با پیشرفت فناوری در حال تغییر است و هر روز شاهد تغییرات زیادی هستیم که در این صنعت اتفاق می افتد. یکی از جدیدترین فرش هایی که امروزه در این صنعت وجود دارد، فرش کلاریس است که نمونه ای مدرن از فرش های ماشینی هستند و به تازگی در بازار ایران جای باز کرده اند. اما با توجه به تمام مزایا و ویژگی هایی که دارند، این فرش ها همچنان نتوانسته اند سلیقه ایرانی هایی را که طرفدار نقوش سنتی و طرح های قدیمی هستند، به خود جلب کنند.

ویژگی فرش ماشینی کلاریس

  • زمان زیادی از تولید و ورود فرش ماشینی کلاریس به بازار نمی گذرد.
  • برای تولید این نوع فرش ماشینی علاوه بر دستگاه های فرش بافی، دستگاه های چاپ دیجیتال و جوهر افشان نیز کاربرد دارند.
  • از خصوصیات این فرش می توان به پرز ندادن، ایجاد حساسیت نکردن، لطافت و قابل شست و شو بودن آن اشاره کرد.
  • سرعت تولید این فرش ها نیز بسیار بالا است. اول زمینه فرش به شکل خام و بدون رنگ بافته می شود و بعد از آن طرح و رنگ به شکل نفوذی و تزریقی روی آن قرار داده می شود.
  • این فرش ها در اندازه های مختلف و به شکل تابلو فرش نیز در بازار موجود هستند.
  • یکی از وجوه تمایز فرش کلاریس تفاوت آن در نوع بافت و وضوح طرح و تنوع تعداد رنگ های به کار رفته در آن است. در این فرش ها تعداد رنگ های بیشتری قابل استفاده است و ترکیب بندی های زیبایی را می توان با آن ایجاد کرد. نقشه در این فرش ها به بهترین فرم قابل اجرا است.
فرش های ماشینی با چاپ دیجیتال

فرش

بیشتر بخوانید: قدرت فرش های وینتیج در دکوراسیون

فناوری تولید فرش ماشینی کلاریس با دستگاه چاپ ویژه انجام می گیرد و می توان با تکنیک آغشته سازی و اشباع عمیق رنگ ها را به پشت فرش نیز نفوذ داد. موفقیت این دستگاه ها در به وجود آوردن عمق نفوذ رنگ تا پشت فرش قدمی مهم در تولید این فرش ها محسوب می شود.همان طور که فناوری چاپ در حال پیشرفت است، تعداد پیکسل های موجود در هر اینچ فرش نیز در حال زیاد شدن است. تراکم در هر متر در این فرش ها 315 ردیف است، اما در فرش هایی که بافته می شوند این تراکم به هزار ردیف خاب در هر متر و گاهی بیشتر هم می رسد. تعداد خاب ها در هر متر مربع در این فرش ها حدود صد هزار عدد است و در فرش های بافته یک میلیون و بیشتر هم می شود.

مزایا و معایب فرش ماشینی کلاریس

فرش های ایرانی بافته شده نسبت به فرش های کلاریس به راحتی قابل بازیافت هستند. فرش های بافت نسبت به فرش ماشینی کلاریس قیمت بیشتری دارند، اما کیفیت آنها نیز از این فرش بسیار بالاتر است. بهترین نخ مورد استفاده در فرش های چاپی نایلون است، البته از پلی استر هم در آنها استفاده می شود که جایگزین ارزان تری است. رنگ چاپ دیجیتال روی فرش پرهزینه است و برای سفارش های زیاد صرفه اقتصادی دارد. این فرش ها انعطاف پذیری کمی هم دارند.در چاپ این فرش فقط پنج نوع ماده اولیه استفاده می شود. همچنین، چاپ هر نوع عکس و تصویر با آنها امکان پذیر است. از لحاظ رنگ و نور ثبات بالایی دارد و در اثر شست و شو با مواد شوینده آسیبی به آن وارد نخواهد شد.چاپ دیجیتال این امکان را ایجاد می کند که حتی یک تخته فرش را نیز فقط با چند کلیک و به آسانی با هر نقشی که دارد، به چاپ رساند و چند دقیقه بعد نیز نتیجه آن را مشاهده کرد. این کار توان ریسک در تولیدکنندگان را افزایش می دهد. به این ترتیب، هر فردی می تواند تصویر مورد نظر خود را به راحتی روی فرش با خود به خانه ببرد.هزینه طراحی با این روش کاهش می یابد، زیرا یک فرد تازه کار هم که به نرم افزارهای گرافیکی مانند فتوشاپ مسلط باشد، می تواند دست به طراحی فرش بزند. کاری که پیش از این تنها افراد حرفه ای با گرفتن هزینه های زیاد انجام می دادند. همین ویژگی موجب کاهش هزینه های زیادی می شود که برای طراحی فرشی پرداخت می شد که نتیجه آن در بازار نامشخص بود.
برای ثبت دیدگاه خود لطفا وارد سایت شوید یا ثبت نام کنید