لباس‌هایتان را با سلیقه خود طراحی کنید (بخش 1)

لباس‌هایتان را با سلیقه خود طراحی کنید (بخش 1)

لباس‌ها و طراحی لباس شما نقش کلیدی در ظاهر افراد دارند و در نگاه اول می تواند بیانگر شخصیت و طرز فکر صاحب آن باشند هر چند که این موضوع با ارتباط مداوم ،نقش کمرنگ‌‌تری پیدا می کند اما نوع پوشش شما در اولین برخورد می تواند بخش‌هایی از شخصیت شما را آشکار کند. لباس‌های موجود در بازار همیشه مطابق میل ما نیستند و گاهی از روی اجبار خرید می کنیم. شاید برای شما هم پیش آمده باشد که هنگام خرید لباسی از آن خوشتان آمده باشد اما در دل گفته اید کاش فلان طرح را نیز داشت یا اگر فلان نقشه روی آن بود زیبایی بیشتری داشت.اما شما می توانید پارچه ای منحصر به فرد طراحی کنید و با آن لباس زیبایی برای خود تهیه کنید،‌ لباسی خاص با طراحی ویژه تنها مخصوص خودتان. این راه کمک می کند تا بعضی از لباس‌های قدیمی‌‌تر که دلتان را زده با تغییر و تحولاتی کوچک، تبدیل به لباس‌های جدید کنید و دوباره از آن‌ها استفاده کنید. ممکن است این موضوع به نظر کمی سخت باشد اما راه ساده ای برای آن وجود دارد. کافیست با کمی خلاقیت و چند ابزار ساده لباس‌ها و پارچه‌های خود را نقاشی کنید. برای این کار حتما نباید یک نقاش حرفه ای باشید چون ابزارهای زیادی از جمله شابلون‌ها در این زمینه به شما کمک خواهند کرد. از وسایل مورد نیاز برای نقاشی کردن روی پارچه می توان به رنگ،‌ قلمو،‌ شابلون و ... اشاره کرد که بعد از انتخاب طرح مناسب آن‌ها لازمه کار شما هستند.

  • رنگ در طراحی لباس

اولین ابزاری که در طراحی لباس به آن احتیاج پیدا می کنید رنگ‌ها هستند. برای نقاشی رو پارچه‌ها می توانید از رنگ‌های مخصوص این کار استفاده کنید. رنگ‌های اکرولیک نیز برای این کار قابل استفاده هستند تنها قبل از استفاده از آن‌ها باید به اندازه یک سوم از مقدار رنگ بیندر یا دی ام پنج برای ثبات بیشتر رنگ به آن اضافه کنید. اگر احساس کردید رنگ، بیش از حد سفت شده است کافیست هنگام کار، ابتدا قلموی خود را خیس کنید. رنگ‌های مخصوص پارچه و طراحی لباس دو نوع هستند و نمونه‌هایی از آن با غلظت بیشتر برای کار با قلمو تولید شده و نمونه‌های دیگر آن رقیق‌‌تر هستند و به صورت اسپری در بازار عرضه می شوند.

طراحی

این رنگ‌ها معمولا حلال در آب هستند اما بعد از خشک شدن ثبات پیدا می کنند و حتی با شست و شوی ماشین لباسشویی و یا وایتکس از بین نمی روند. رنگ‌های مخصوص پارچه و طراحی لباس با پوشانندگی بالا برای استفاده در انواع پارچه،‌ پرده، مبلمان،‌ کیف پارچه ای،‌ کفش پارچه ای، روسری و ... کاربرد دارند. نکته مهمی که وجود دارد این است که بهتر است بعد از اتمام کار و خشک شدن کامل رنگ، پارچه را از پشت اتو کنید تا از ثبیت رنگ آن اطمینان بیشتری حاصل کنید. در هنگام استفاده از اتو نباید از حالت بخار استفاده کرد و همین طور بهتر است یک پارچه نخی بین اتو و لباس قرار دهید.

  • ابزار رنگ آمیزی برای طراحی لباس

شما برای شروع کار، به ابزارهایی مانند مداد طراحی برای طرح زدن،‌ قلمو و اسفنج یا ابر برای رنگ آمیزی نیاز دارید. کارکردن با قلمو بیشتر برای رنگ‌های غلیظ‌‌تر مناسب است چون رنگ‌هایی که غلظت کافی نداشته باشند ممکن روی کار چکه کنند. ابرها و اسفنج‌های دسته دار نیز برای رنگ کردن انواع سطوح مورد استفاده قرار می گیرند و هنگام کارکردن مانند قلمو از خود ردی به جا نمی گذارند فقط دقت داشته باشید که پس از هر بار استفاده، آن‌ها را خوب بشویید چون معمولا مایعات را به خوبی در خود نگه می دارند.

  • مدیوم برای طراحی لباس

طراحی

بیشتر بخوانید: بهترین پارچه‌ها را از کجا بخریم؟

مدیوم‌ها وسایلی مانند چسب مخصوص،‌ اورینت و ماده پفکی هستند که در کار نقاشی پارچه کاربرد دارند. اورینت‌ها از ابزار‌هایی هستند که در رنگ آمیزی پارچه‌های تیره با رنگ‌های روشن استفاده می شوند و قایلیت رنگ پذیری پارچه را افزایش می دهند. از ماده پفکی به عنوان ماده ای کمکی برای برجسته کردن طرح‌های نقاشی روی پارچه‌ها و در طراحی لباس استفاده می کنند. چسب‌های مخصوص نیز برای کارکردن با رنگ‌های اکرولیک طراحی شده اند تا رنگ آن‌ها را تثبیت کنند اما برای رنگ‌های مخصوص این کار کارایی ندارند و البته از این چسب‌ها برای چسباندن پارچه روی سطوحی مانند ظروف سفالی نیز استفاده می شود. 

برای ثبت دیدگاه خود لطفا وارد سایت شوید یا ثبت نام کنید