هر طرح فرش با چه سبک دکوراسیون هماهنگ است؟

هر طرح فرش با چه سبک دکوراسیون هماهنگ است؟
اگر می خواهید تغییر دکوراسیون داشته باشید بهتر به فرش‌ها بیش‌تر توجه کنید چون آن‌ها به عنوان یک سطح وسیع پس زمینه نمای کلی دکوراسیون را تغییر می دهند. فرش در واقع یک بستر زیبا فراهم می کند تا بتوانید سایر اجزا را حول آن طراحی کنید. به همین دلیل باید فرشی که برای دکوراسیون خود انتخاب می کنید کاملا با فضای خانه و اجزای دیگر متناسب باشد و اگر اول فرش را خریده اید باید سایر وسایل را با آن هماهنگ کنید. اما تا زمانی که همه چیز کنار هم قرار نگیرد نمای اصلی دکوراسیون مشخص نمی شود پس بهتر است اطلاعاتی هر چند اندک در زمینه تناسب رنگ‌ها و مدل‌های فرش داشته باشید.

طرح های فرش ماشینی کلاسیک

طرح و نقش فرش‌های ماشینی گستردگی زیادی دارند؛ از مدل‌های کلاسیک و سنتی گرفته تا فرش‌های مدرن و فانتزی. هر کدام از این فرش‌ها ویژگی‌های ظاهری مخصوصی دارند که با نوع خاصی از دکوراسیون هماهنگ است. فرش‌های کلاسیک غالبا طراحی حول یک مرکزیت دارند و نمونه‌هایی از آن دارای ‌ترنج هستند که شامل نقش و نگار میانی فرش می شود. این فرش‌ها عموما از یک حاشیه نیز برخوردارند و تمام دور تا دور فرش با نقش یا رنگی متفاوت تزئین شده است و از طرفی تقارن در کل نقشه، یکی دیگر از ویژگی‌های فرش کلاسیک است. خطوط و طرح‌های استفاده شده در این نوع فرش شلوغ و پر پیچ و تاب است که معمولا شکل گل یا نمادی سنتی دارد و هر یک از یک معنا و مفهومی خاص برخوردار است.

طرح

[maxbutton id=5 url=https://dl.imerdas.com/fa/carpet/group/58/فرش-ترک text=خرید فرش ترک ]

این فرش‌ها بیش‌تر در دکوراسیون‌های کلاسیک و سنتی استفاده می شود و در کنار مبلمان رسمی و کلاسیک جلوه بهتری دارند. فرش‌های ماشینی کلاسیک در ابعاد 2، 4،‌ 6، 9 و 12 متری و همچنین نمونه‌های گرد،‌ بیضی، مربع، کناره و پادری تولید می شوند که همگی از نظر طراحی ویژگی‌های یکسانی دارند. رنگ بندی فرش‌های کلاسیک بسیار متنوع است اما در تمام آن‌ها رنگ‌ها در کل زمینه به طور متقارن پخش هستند و معمولا شما فرش را نمی بینید که در قسمتی از آن رنگ تندی بدون نقش و نگار به کار رفته باشد و در قسمت دیگر فرش به ازای آن قرینه ای وجود نداشته باشد.طرح‌های فرش ماشینی سنتیفرش‌های سنتی شامل طرح هایی با نقش و نگار سنتی مانند فرش گبه و گلیم هستند. با این که این فرش‌ها سنتی هستند اما نقشه‌های آن‌ها بی شباهت به فرش‌های مدرن و فانتزی نیست چرا که آن‌ها طرح‌هایی ساده با رنگ‌های تند و شاد دارند که برخلاف فرش کلاسیک نقش و نگار پیچیده ای ندارد و در بافت آن‌ها تصاویر به قرینه به کار نمی روند. نمونه‌های دستباف این فرش‌ها بیش‌تر نقشه‌هایی انتزاعی دارند و از ذهن بافنده نشات می گیرند؛ هرچند که با وجود ماشینی شدن تنوع طرح و رنگ بیش‌تری پیدا کرده اند. از این فرش‌ها علاوه بر دکوراسیون‌های سنتی در انواع دکوراسیون‌های مدرن نیز می توان استفاده کرد چون ظاهر متفاوتشان آن‌ها را به یک جز تزئینی در این دکوراسیون‌ها تبدیل می کند.

طرح های فرش ماشینی مدرن

دسته دیگری از طرح های فرش ماشینی سامل فرش‌های مدرن هستند. این فرش‌ها ظاهری کاملا متفاوت دارند و با سبک‌های مدرن و فانتزی دکوراسیون بسیار هماهنگ هستند. به طور کلی قاعده خاصی برای طراحی این فرش‌ها وجود ندارد و هر طرح و تصویر مدرنی می تواند در غالب فرش مدرن بافته شود. نمای ظاهری این فرش‌ها معمولا بسیار ساده و خلوت است و هیچ نقش و نگار پیچیده ای ندارد. رنگ‌ها به صورت یک دست در سطح وسیع‌تری به کار می روند و لازم نیست طرح فرش قرینه باشد. ممکن است در هر قسمتی از فرش طرحی دیده شود که در جای دیگر فرش تکرار نشده باشد. از آنجایی که طراحی‌های فرش مدرن قواعد فرش کلاسیک را ندارد، تنوع رنگ و طرح نیز در آن‌ها بیش‌تر است. این سبک از فرش‌ها بیش‌تر در کنار مبلمان ساده بدون منبت کاری استفاده می شود، مبلمانی که سطح بیش‌تری از آن با پارچه پوشیده شده است و تجملات اضافی ندارند.

طرح های فرش ماشینی ‌ترک

مدل

فرش‌ ترک دسته ای از فرش‌های ماشینی است که نه به اندازه فرش‌های مدرن ساده و بدون نقش و نگار است و نه به اندازه فرش‌های کلاسیک شلوغ و پر نقش. در بافت این فرش رنگ‌های بسیار ملایمی استفاده شده که زمینه فرش را یکدست نشان می دهد و نقش و نگار آن معمولا رنگ تند و متضادی ندارد. فرش ظاهر لایتی دارد و برای فضاهای کلاسیک و مدرن استفاده می شود. اگر می خواهید از این فرش برای فضاهای کلاسیک استفاده کنید بهتر است سبک‌های ساده‌تر مبلمان را انتخاب کنید و فضا را بیش از اندازه شلوغ نکنید تا فرش نمای اصلی خود را از دست ندهد. در دکوراسیون‌های مدرن نیز می توانید از این فرش‌ها کمک بگیرید چرا که رنگ روشن و زمینه محوشان به خوبی با سادگی فضاهای مدرن هماهنگ است.

طرح های فرش ماشینی فانتزی

فرش‌هایی با این سبک طراحی، رنگ‌های شاد و تندی دارند و در بافت آن‌ها اشکال و گل‌ها به صورت درشت و بدون نقش و نگار اضافی به کار می روند. طرح‌های به کار رفته شکلی مدرن دارند و نقوش قدیمی و سنتی در آن‌ها دیده نمی شود. فرش‌های فانتزی برای انواع دکوراسیون مدرن و فانتزی کارایی دارد و در فضایی کلاسیک بهتر است از این مدل فرش‌ها استفاده نکنید. در بیش‌تر خانه‌های امروزی این فرش‌ها برای آشپزخانه، اتاق خواب، اتاق کودک و ... استفاده می شود.اگر دوست دارید قبل از خرید فرش فانتزی با آن آشنا شوید، مطالب زیر را از دست ندهید:

قبل از خرید فرش فانتزی ، خواندن این مقاله توصیه می‌شود

انتخاب فرش فانتزی برای اتاق پذیرایی درست است؟

فرش مدرن فانتزی ، دروازه‌ای به سوی خلاقیت بی‌حد و مرز

برای ثبت دیدگاه خود لطفا وارد سایت شوید یا ثبت نام کنید